Hertek

1 vacature gevonden

Website
NederlandsEnglish

Bedrijfsinformatie

Hertek Groep
Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en middelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Met bijna 200 medewerkers staat de Hertek Groep dagelijks klaar om voor haar klanten meesterwerken te leveren. Dit doet de Hertek Groep vanuit 4 Business Units:

Hertek Safety (Weert) garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen.
Hertek Care (Weert) garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers in de zorgsector door het leveren van zorg- en communicatiesystemen.
Hi-Safe (Dordrecht) borgt bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen door het leveren van blus- en explosie-onderdrukkingssystemen.
En vanuit de vestiging Hertek GmbH in Berlijn wordt brandveiligheid gewaarborgd voor de Duitse klanten van Hertek.
Kernwoord is PASSIE: medewerkers van de Hertek Groep hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen deze informele organisatie. Zij vieren hun successen met elkaar!

Vacatures

Planner (Brandbeveiliging)

Planner (Brandbeveiliging) Krijg jij er energie van om ons planningsproces- en systeem naar een hoger niveau te tillen? Daarnaast ben je operationeel verantwoordelijk voor een efficiƫnte planning van alle onderhouds-, inspec ...
Plaatsingsdatum 08-01-2020
Standplaats Weert
Opleidingsniveau MBO / Beroepsse...
Uren 40